language
search
keyboard_arrow_right
avatar
neskubek commented 7 years ago

Zaidem de_train mape public serveryje. As likau 1 pries 4. Tuo metu administratorius "sHard" buvo mires. Iki roundo pabaigos buvo like daugiau nei 1 minute. Sedejau (camp) girdejau enemy. Sedejau apie 10-15 sek. Tykejausi paimti rounda, buvau su c4. Jis mane "nuslayno". Paprasiau pasiaiskinti, jokio atsakymo negavau. Gal but cia gausiu.

Demo:

Server1: http://www.filedropper.com/fleshasltpublic247_1
Server2: http://failai.net/2Wg

avatar
Lox jibanyj commented 7 years ago

PRIŽIŪRĖTOJAS ISPĖTAS

avatar
LaFleur commented 7 years ago

as tai nuimciau privilegijas uz tokius nusikaltimus

avatar
neskubek commented 7 years ago

niekas nepraso nieko nuimti, prasau atsiziureti pagal savo taisykles. Tie skundai ir yra reikalingi, tam, kad galetum sudeti ju daugiau ir daryti kazkokias isvadas. As nesiekiu kazko konkretaus. As tiesiog kur zaidziu, noriu zaisti normaliai, su tokia tvarka kokia nustatyta jusu. Dviracio cia neisradyneju. P.S. Butu man tas pats "sHard" atrases, pasakes, kazka, bet visiskai nieko neparase, tai kitas reikalas butu. Tai likai lopo vietoje nieko nesuprates :)

avatar
neskubek commented 7 years ago

P.S. Sis postas nera tiesiog kazkoks paprastas skundas. As stebiuosi, kad daugelis administratoriu serveryje diskutuoja apie tai, ir nesupranta, kad taip daryti negalima. Sis postas dar ir informacija tiems, kas nezino, kad taip daryti negalima :)

avatar
neskubek commented 7 years ago

Ir siaip (aisku cia tik mano nuomone). Man atrodo toks zmogus neturi tureti cia tokio uzraso kaip "priziuretojas". Vien is jo leksikos, matant ja ne tik zaidime, bet ir paciam forume. Visai netycia perskaiciau kita skunda, ir pamaciau jo atsakyma. Cia tik Jums spresti, o man tiesiog pasakyti savo nuomone, kaip zaidejo, kuriam patinka zaisti jusu serveriuose :)

http://www.part.lt/img/c0400101999dc49fee1d92da82f9c265419.JPG

avatar
Wofka commented 7 years ago

Jis tave slayino greiciau del to kad tu campinai

avatar
Sirdim i Sviesa commented 7 years ago

Palieku skundą kitiems prižiūrėtojiems, nes matai, aš dabar puikiai suprantu abi puses, todėl tikrai, tikrai nenoriu skundo atmesti ir tikrai nenoriu skundo priimti, nes būtų nesąžiningai iš abėju pusiu.

Kodėl?

sHard- Tenais mačiau neskubėk pasisakiai, kad kimarinai 10-15s, tai ką galvoti mum admin'am? Kad tu čia su taktika žaidi? Public.. Kitaip sakant masofke ir dar tu turėjai bombą.. Tad turi rush, o ne už kiekvieno kampo tupėti ir tempti laiką, ilginti žaidimą.. Gi stebuklų nebus, kad čia be taktikos pažaisi.. Be to.. Čia kaip ir sakiau, masofkė, žinai kiek mes admin'ai matam čia tokių žaidėjų "laming pro", tad tiesiog gal jis pagalvojo, kad tu vienas iš "laming" ir žaidi be taktikos ir davė slay..

neskubek- Girdėjai priešą, tai norėjai laukti, nušauti enemy ir tik tada judėti dėti bombos. Viskas čia kaip ir normaliai.

Todėl ir sakau, suprantu abi puses.. Tad.. Tegu sprendžia kiti prižiūrėtojai arba savininkas :)

avatar
neskubek commented 7 years ago

Koks skirtumas laming ar ne, laming irgi turi teise zaisti ir irodyti, kad gali zaisti gerai ? Pasikeistume mes su juo pusem, butu tas pats nepasitenkinimas is jo puses. Isvis mano manymu nera ka cia svarstyti ir ginti, padare klaida ir padare. Viskas akivaizdu ir aisku, kad adminas persistenge. Neturi kantrybes, ne mano bedos.

p.s. kiek maciau kitus skundus, adminus banina uz free slap, tai cia "truputeli rimciau". Tiesiog matosi, kad sitas adminas pas jus turi didesni imuniteta, nei kiti. Ir to nepaslepsite. Ginkit toliau neteisius, paziuresim, kas is to bus.

avatar
Sirdim i Sviesa commented 7 years ago

Matau, kad visi kiti prižiūrėtojai lieka abejingi ir nedrįsta pasakyti savo žodžio, teks daryti taip, kaip atrodo man, nes skundas ant sHard, todėl jis pats irgi negali nieko nuspresti.

Kaip ir sakiau, palaikau abi puses, todėl skundas bus iš dalies atmestas, bet jeigu tai pasikartos, spresim problema.

Dėl tavo p.s, Tu nežinai už ką tie admin'ai gauna jau ban'us, gal dėl to, kad tai ne pirmas kartas kai jie tai padaro? Be to, jie visada yra pirma perspėti, tada jau duodamas ban'as, o jeigu dar skundas forume tai buna rimtesnis ban'as, o jei dar tai pasikartoja, tai yra nuimtos privilegijos. Imuniteta didesnio niekas neturi, tiesiog sHard nėra vieno mėnesio prižiūrėtojas, jis daug skundų neturi, labai retai, vienas, kitas ir tai tokie iš oro, čia tik šitas ant klaustuko kabo, bet pagal tave, tavo žargona ir bendravima, man kyla noras ji galutinai atmesti, nes atrodo, kad čia pasaulio pabaiga, būtų ban'as už laming ar camp, nors tu tik kelias sekundes kimarina, taip, būtų iš karto skundos priimtas, nežinau kodėl tu čia taip ardais ir ko tu čia ieškai ir ko nori. O jeigu pasakau savo nuomone, kad abu palaikau, o tu lieki nepatenkintas ir sakai ginkite toliau neiteisius, nors aš čia vienas tik sakau savo nuomone, gali iš karto leav'inti projėkta. Nes iš dalies, palaikiau abu, o dabar man trūko kantrybe. Mes visi esam žmonės, kaip su mumis, taip ir mes su jumis ;) Tiesiog nepamiršk tų žodžių.

Skundas atmestas

#Tema rakinama

fleshas-sticker
Contacts
  • Skype: fleshas.lt
  • Facebook: fleshas.lt
  • Mail: cs.fleshas.lt@gmail.com
volume_up
Only logged in users can send a message.
sentiment_satisfied_altgif
chat_bubble_outline